*每週英語 1090921-1090927
 
每日一字 09/21(一) wire (v.) 用金屬絲捆紮;接通電源、線路
每日一句 09/22(二) The radio wasn’t wired correctly, so it didn’t’ work. 收音機的線沒有接好,所以不能用。
職場英文 09/23(三) Are we still on for tomorrow morning? 我們明天早上還是照原定計畫嗎?
每日一字 09/24(四) drill (n.) 演習;訓練
每日一詞 09/25(五) one’s number is up (俚)某人劫數已到;某人完蛋了
每日一句 09/26(六) After a series of poor performances, Jerry’s number is up and he will be dropped from the baseball team. 經過一連串糟糕的表現,傑瑞完蛋了,他將會被踢出棒球隊。
每日一字 09/27(日) rookie (n.) 新手;生手

image

image

最後更新 : 2020-09-19

參訪人數
gotop