*每週英語 1091130-1091206
 
每日一字 11/30(一) absolute (a.) 絕對的;肯定的
每日一句 12/01(二) Members of the club are sworn to absolute secrecy. 這個俱樂部的成員發誓要絕對保密。
職場英文 12/02(三) Brock’s order will be dispatched soon. 步洛克的訂單即將派發。
每日一字 12/03(四) dispatch (v.) 調度;調派
每日一詞 12/04(五) make sense 有道理;有意義
每日一句 12/05(六) It made sense to Charlie that it would be better to go on a hike next week when it was cooler. 下週天氣涼一點再去健行比較好,查理覺得有道理。
每日一字 12/06(日) remedy (n.) 治療藥物;療法

image

image

最後更新 : 2020-11-27

參訪人數
gotop